25/11 – Feestelijk menu met het beste wat de plantenwereld te bieden heeft

Een culinaire fijnproeverij met verrassingen voor de smaakpapillen, in het mooie kader van de Zuidkant.

Veerle Waterschoot en Lieve Galle nodigen u uit op een uniek culinair evenement met een betoverend tintje. Zij plukken, destilleren en koken een feestelijk menu met het beste wat de plantenwereld te bieden heeft: bio produkten, etherische oliën, hydrolaten, wilde kruiden en onverwachte inheemse specerijen.

De gastvrouwen vertellen originele verhalen over de bijzondere ingrediënten. Geen wetenschappelijke informatie voor ons brein maar wel voeding voor onze diep gewortelde verbinding met “de kennis van het oude volk”.

Keuze tussen
– lunch (aanvang 12u30)
– diner (aanvang 18u)

Het menu bestaat uit Aperitief, Antipasta, Pasta, Hoofdgerecht en Dessert , inclusief aangepaste dranken bij elk gerecht. Het hele menu is vegetarisch.

€55/persoon, reservatie is noodzakelijk via herborist(@)kruidencursus.com