Authentiek, healthy en overheerlijk Indiaas op 7 juli.

Op 7 juli gaat dit unieke foodevenement éénmalig door in de Zuidkant te Gentbrugge. Papa Kazmi van Hills & Mills zorgt voor een bijzonder authentiek, healthy en overheerlijk driegangen menu, geïnspireerd door de Indiaase keuken. Wij zorgen verfrissende kefir limonades.

Voor 39 euro (of 65 euro inclusief gesigneerd kookboek) kan jij erbij zijn. Er zijn ook kidsmenu’s aan 15 euro.

 

Op het menu:
—- Voorgerecht —
Samosa cabbage & potato met kikkererwten salade

—- Hoofdgerechten —-
Chicken korma (kip in romige curry)
Chickpea curry (kikkererwten curry met ananas & groentjes in een kokosnoot curry)

Mix Indisch gekruide groenten
Kebab (gehaktbrood met koriander)
Anda aloo (ei in aardappel)
Aloo kebab (gekruide aardappelburger)

Rijst met groene boontjes
Papadums (linzen crackers)

—- Dessert —-
Banaan – mango taart met fruit

Heb je allergieën, intoleranties of andere dieetvereisten, Hills & Mills zorgt ervoor dat je zonder zorgen kan genieten van een heerlijk menu!

De tickets zijn beperkt, dus reserveer nu via https://bit.ly/2xiMHEN of door te mailen naar kim@buikgeluk.be

Hieronder het volledige verhaal:

Toen ik 2 jaar geleden de eerste keer in Delft kwam, had een vriendin een tafeltje bij Hills & Mills geboekt. Ze had online gelezen dat het niet alleen een gezellig en heerlijk restaurant is, maar dat ze ook erg goed zijn in het bereiden van healthy food en rekening houden met intoleranties. Ik was onmiddellijk verliefd op de leuke sfeer, het verrukkelijke eten en bovenal de chefkok himself, Papa Kazmi. Ondertussen ben ik al meerder malen in Delft geweest en bezoeken we steevast Hills & Mills. (Ok, ik geef toe, we zijn erzelfs al 2x in één weekend gaan eten.)

Op mijn laatste blogpost over mijn bezoek aan Hills & Mills vorig jaar, kreeg ik ontzettend veel enthousiaste berichtjes. Batul van Hills & Mills en ik besloten om de landen en handen in elkaar te slaan om samen een geweldig event op poten te zetten. Nu een jaar later, op 7 juli 2018, komen chef Papa Kazmi en het team van Hills & Mills éénmalig naar de Zuidkant in Gentbrugge voor ons food event: ‘Hills & Mills Holland meets Buikgeluk Belgium.’

Hier kunnen de fans en foodies genieten van de bijzondere authentieke en de door Indiaas geïnspireerde gerechten van Papa Kazmi in de vorm van een shared dinner. Dit betekent dat jij en jouw gezelschap genieten van een 3 gangen menu met verschillende (h)eerlijke, pure en gezonde gerechten en drankjes. Buikgeluk zorgt voor verfrissende kefir limonades.

Vooraf aan jouw culinaire avond kun je ook een meet en greet met de chef Papa Kazmi bijwonen, waarin hij je samen met zijn dochter in een half uur zijn verhaal over het concept en zijn kookboek zal vertellen. Deze zullen om respectievelijk 16u30 en 19u30 doorgaan. Wie wil kan op dat moment ook een exemplaar kopen, zodat je zijn handtekening kunt bemachtigen en de kookkunsten thuis kunt nabootsen. Ik heb het kookboek trouwens zelf ook en ben een grote fan!

Reserveer hier en tijdig, want vol = vol. We ontvangen je graag om 16u30 of om 19u30. Ook kinderen zijn van harte welkom!
Tickets via: https://bit.ly/2xiMHEN

Laat je het ons weten als je een intolerantie of dieetwens hebt? Dan houden wij hier rekening mee.

Tot op 7 juli!